«Angry Birds» kommer nå til AR

Pælm fugler i stua.

20. september 2018 15:32

(PressFire.no): Hold på gammelhatten – neste år feirer mobilsensasjonen «Angry Birds» hele ti år. Hælle måne, hvor har tiden blitt av?!

Uansett - nå gjør spillserien et slags inntog i såkalt Augmented Reality, i «Angry Birds: First Person Slingshot».

Rovio og Resolution Games har utviklet en variant av spillet til Magic Leap, AR-brillene som mikser datagrafikk med den virkelige verden – som så kan manipuleres med en bevegelseskontroller.

Skjønt, «briller» er kanskje litt å ta i riktig enda, ettersom det kun finnes et helt headset så langt, men teknologien lar deg mane fram en «Angry Birds»-bane hvor enn du måtte ønske det.

Trikset her er at du kan (og må) vandre rundt den lille borgen med de slemme grisene inni for å finne best mulig innfallsvinkel. TNT-blokker kan være gjemt på baksiden av borgen, og som ikke kan nås fra forsiden.

Engadget har testet moroa, og sier det fungerer overraskende bra. For eksempel vil «brillene» måle dybde i rommet, og en borg som sto på et stuebord kunne falle i deler ned på gulvet rundt bordet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3