Andrew Lloyd-Webber angriper moderne tider

Mener tiden er inne for musikal-spill.

15. januar 2009 14:45

Lloyd-Webber er verdens mest kjente musikalkomponist og står bak «herligheter» som «Phantom of the Opera», «Evita» og «Cats». Men selv om han sikkert har like mye penger som et lite afrikansk land, er han litt misunnelig på suksessen til «Mamma Mia» - for nå erklærer han modernisering.

Paraplyorganisasjonen Lloyd-Webber's Really Useful Group som tar vare på Lloyd-Webbers interesser uttalte nemlig nettopp at tidspunktet for å gå inn i spillbransjen aldri har vært bedre.

- Nå når spillpublikumet har beveget seg bort fra å være dominert av gutter og mer mot en familie-orientert demografi, så er det et perfekt tidspunkt for oss å ta noen de mest kjente navnene fra musikalsk underholdning i en interaktiv retning.

Spillene får en «audition»-aktig spillbarhet som gir spilleren muligheten til å tre inn i rollene fra Lloyd-Webbers musikaler.

At Abbas musikal «Mamma Mia» har hatt eventyrlig suksess på kino, og «Singstar», «Guitar Hero» og «Rock Band» har gjort det meget respektabelt, har nok gjort at Lloyd-Webbers økonomiske nese og sanser er erigert.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3