Andrew House ferdig som sjef for PlayStation

3. oktober 2017 13:12

(PressFire.no): Det er i en pressemelding at Sony kunngjør at Andrew House fratrer i sin stilling som sjef for Sony Interactive Entertainment, som også inkluderer spillsatsingen i den japanske elektronikk- og underholdningsgiganten.

Blir styreformann ut året

House vil imidlertid ta rollen som styreformann i Sony Interactive Entertainment ut 2017 for å «sikre en myk overgang».

Det er foreløpig usikkert hva House skal foreta seg, men Wall Street Journal skrier at han først skal ta seg litt fri før han skal inn i en ny jobb i underholdningsbransjen

- Sikret framtidig vekst

Andrew House fikk rollen som sjef for Sony Computer Entertainment i 2011.

- Da jeg ga stafettpinnen for ledelsen av Sony Computer Entertainment til Andrew House i 2011, var jeg sikker på at jeg etterlot Playstation i de beste hendene, noe han har bevist, skriver Sony-sjefen Kaz Hirai i pressemeldingen.

- Jeg er ekstremt takknemlig for Andys bidrag til å utvikle businessen rundt Playstation og sikret posisjonen til å drive vår framtidige vekst.

Den nye sjefen John Kodera har jobbet i Sony siden 1992 og har blant annet vært ansvarlig for PlayStation Network siden 2010.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3