Anders (15) tapte for første gang etter 536 seire på rad i «FIFA»

Har vunnet siden oktober.

16. februar 2021 11:44

(PressFire.no): Danske Anders Vejrgang (15) spiller for e-sportslaget til RB Leipzig og er ansett som verdens beste «FIFA»-spiller.

Fram til søndag klokket han inn i tidenes rekordrekke i spillets online-historie, da han vant mildt sagt imponerende 536 kamper på rad i fotballspillet.

Det er i modusen Ultimate Team at proffspillerne måler krefter, og det er her Vejrgang igjen og igjen kjørte over motstanderne.

Han har vunnet helt siden spillets lansering i oktober, men måtte seg seg slått 5-1 på søndag kveld mot en ukjent nettspiller. Du kan se kampen i spilleren under.

Totalt har han nå 771 seire og syv tap i spillet, noe som man kan si er et temmelig greit utgangspunkt for neste år – når han er gammel nok til å delta i offisielle turneringer i spillet.

Utvikler EA har nemlig 16 års aldersgrense, selv om Vejrgang har hatt proffkontrakt med RB Leipzig siden september i fjor.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3