Amerikanske myndigheter har innført sanksjoner mot «League of Legends»-spillere i Iran og Syria

Får ikke spille.

22. juni 2019 21:05

(PressFire.no): Amerikanske myndigheter har fått utvikler Riot Games til å skru av tilgangen til det ultrapopulære «League of Legends» for spillere i Iran og Syria.

Dette som en av sanksjonene USA har opprettet mot landene, og det virker som om myndighetene prøver å stanse amerikanske selskaper fra å tilby tjenester der.

Det har ikke kommet noen offisiell uttalelse fra Riot eller de amerikanske myndighetene enda, men spillere i de to landene ble i dag møtt med en beskjed som hintet kraftig mot at dette var mot deres vilje.

- På grunn av amerikanske lover og reguleringer har ikke spillere i ditt land tilgang til «League of Legends» på dette tidspunktet. Restriksjonene kan endres av amerikanske myndigheter, står det i beskjeden.

- Om og når det skjer, så ser vi frem til å ha deg tilbake.

Flere i sosiale medier sier det er mulig å omgå utestengelsen via enkelte VPN-tilbydere, men at tilkoblingen da blir tregere enn vanlig.

Så langt ser det ikke ut til at andre spill er blokkert på denne måten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3