Amerikaner arrestert etter å ha slått romkamerat med Master Sword

31. januar 2018 14:52
(et eksempel på et replikasverd)

(PressFire.no): I helga var fire beboere i byen Anchorage i Alaska involvert i et slagsmål som involverte Master Sword-fekting og knivhogging.

Den fornærmede, som ble slått med både sverd og kniv, er av Anchorage Daily News bare identifisert som «T.P.».

Da politiet ankom leiligheten lå det et bøyd «Zelda»-sverd på gulvet.

Selv om det var fornærmede som startet slåsskampen ved å slå alle de tre andre (hvor én av de hadde en baby på armen), ble personen som hogg med både Master Sword og kniv den som ble arrestert og siktet for legemsbeskadigelse.

Etter at slagene først begynte å fly mellom «T.P.» og en annen beboer, steppet den siktede inn mellom de – og ble også slått.

Politiet sier den arresterte deretter hektet «Zelda»-sverdet ned fra veggen og slo fornærmede flere ganger med sliren, før han dro sverdet ut av den og slo flere ganger med sverdbladet.

- Sverd-klingen var ikke skarp, men spissen på sverdet var det, sier politiet.

Den siktede gikk så til kjøkkene og hentet en kniv, som fornærmede ble slått med minst to ganger før han rømte. Politiet fant han senere på en sti i nærheten, og personen ble fraktet til sykehus for stikkskader på venstre side av brystkassen.

Sverdmannen har blitt siktet med en såkalt fourt-degree assault og reckless endangerment. Strafferammen er på opp til et år i fengsel og bøter på opp mot fem tusen dollar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3