Alt tyder på at det er «Baldurs Gate III» de nå frister med

31. mai 2019 13:15
Oops.

(PressFire.no): Det er «Divinity»-utviklerne Larian som nå frister med tre stolper av typen romertall – de jobber åpenbart med det tredje spillet i en serie.

Som utvikler av «Divinity»-serien er en åpenbar kandidat det tredje spillet i nettopp den serien, men så mye tyder på at det er en annen legendarisk serie som får sitt etterlengtede tredje kapittel – «Baldur’s Gate».

For ved lansering av nettsiden var det flere som tok en titt i HTML-koden på nettsiden og der var det ikke gjort mye jobb for å gjemme assossiasjonen – der sto nemlig både «Baldur’s Gate III» en rekke ganger, i tillegg til «Dungeons & Dragons» og Wizards of the Coast.

Det har tidligere dukket opp informasjon som har tydet på at Larian har sikret seg prestisjeoppdraget om å lage det tredje spillet.

En tidligere ansatt i Larian skal ha avslørt at Swen Vinke i Larian har sikret seg «Baldur’s Gate»-lisensen.

Det kom fram da den tidligere «Baldur’s Gate»-skaperen Brian Fargo hevdet å vite hvem som jobber med det tredje spillet i «Baldur’s Gate».

«Baldur’s Gate II» kom i 2000 og tårner som et av de mest kritikerroste rollespillene i spillhistorien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3