Alliance- og Horde-spillere får snart raide sammen

Nå står ikke Azeroth til påske.

1. februar 2022 11:55

(PressFire.no): Det er på «World of Warcraft» sine hjemmesider at Blizzard melder om et drastisk taktskifte i nettspillet.

Det jobbes nemlig med å la spillets to faksjoner, Horde og Alliance, spille på samme lag– i alt fra dungeons til raids og spiller-mot-spiller-moduser.

Blizzard påpeker at dette blir helt valgfritt, siden det går rett i mot snart to tiår med konflikt, men at det blir ganske rett frem: Du vil rett og slett kunne invitere personer på vennelisten din til å være med på raids og lignende, selv om de er fra «den andre sida».

Laug i spillet vil likevel ikke kunne blandes (enda, Blizzard holder døra på gløtt i et intervju med IGN), og alt som har tilfeldig matchmaking vil ikke inneholde spillere fra begge sider.

Classic-utgaven av spillet vil ikke få denne endringen enda heller, men Blizzard sier de følger med på tilbakemeldingene.​

Vi er dermed et steg nærmere «World of Peacecraft». Eller er det «World of Make Love, Not Warcraft»?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3