- Alle spill kjeder meg

Zynga-sjefen venter på et nytt «Farmville».

3. oktober 2013 09:23

(PressFire.no): For noen år siden skapte «Farmville» nesten alene et gullrush for spill med mikrotransaksjoner på Facebook.

Spillselskaper skrudde kjapt om budsjettene og investerte tungt i selskaper som hadde prosjekter myntet på sosiale medier som Facebook.

Men blåmandagen kom kjapt, og i dag er spill på Facebook redusert kraftig. Det samme har også skjedd med selskapet bak «Farmville» - inntektene sviktet og aksjen har stupt.

- Kjedelige

Mannen bak «Farmville», Mark Pincus, er sjefen for Zynga og var nylig var han i Tel Aviv, Israel for å tale til gründere.

I den anledning ble han spurt av en eldre herremann om hva som var hans favorittspill:

- Akkurat nå synes jeg det er ganske kjedelig med alle spill, skal han ifølge Wall Street Journal ha svart.

Venter på det rette spillet

Videreidere skal han imidlertid ha forklart at han var hekta på «Farmville» og «Cityville» da de ble sluppet, men at han nå venter på å bli hekta igjen.

Pincus er kjent som en kontroversiell leder og har blitt kritisert for å skape dårlige arbeidsforhold for noen ansatte, og ble i 2012 kåret til en av de fem verste sjefene i verden.

I sommer fikk imidlertid Pincus selskap i toppen da den tidligere Xbox-sjefen, Don Mattrick, tok rollen som sjef i selskapet. Pincus forblir fremdeles i toppen, men Mattrick vil håndtere mer av den daglige driften.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3