Alle kan spille «Fortnite» gratis via Xbox-streaming nå

Inkludert iPhone-brukere.

10. mai 2022 13:14

​(PressFire.no): Microsoft og Epic Games har landet en avtale som gjør at «Fortnite» nå er helt gratis å spille via Xbox-strømmetjenesten Xbox Cloud Gaming.

Du trenger ikke Xbox Game Pass Ultimate for å spille «Fortnite» via skyen, selv om dette er et krav til alle andre spill.

Les vår test av Xbox Cloud Gaming her.

Xbox Cloud Gaming fungerer på PC og mobil via nettleseren, hvilket betyr at også iPhone-brukere kan spille battle royale-spillet kostnadsfritt igjen, etter at spillet ble fjernet av Apple i forbindelse med rettsstriden mellom selskapet og utvikler Epic Games.

For å spille går du inn på Xbox-nettsiden til spillet, legger denne på hjem-skjermen (om du spiller på mobil) og logger inn. Du kan spille via berøringsskjermen eller koble til en kontroller på mobil.

Det hele startes med et enkelt klikk, og det tar rundt 15-20 sekunder fra du klikker på spillet til du har fått «utlevert» en maskin å spille på og spillet henter automagisk ned lagringsfilen din om du allerede har spilt spillet før på Xbox. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3