«Aliens vs. Predator»-demo i dag

Prøvespill Rebellions nye monstertittel i online flerspiller. Demoen er ute i dag til PC, PS3 og Xbox 360.

4. februar 2010 16:01

Det er bare to uker til «Aliens vs. Predator» er ute i butikkene, det tredje AvP-spillet fra Rebellion. Og da passer det naturligvis bra med en smakebit for å varme opp potensielle spillkjøpere.

Flerspillerdemoen er tilgjengelig på PS3, Xbox 360 og PC (via Steam) i dag. Brettet som er med i demoen heter Refinery og tillater deg å prøve alle tre rasene i spillet i en deathmatch-modus.

Les også: Intervju med spillutvikleren.
Les også: Vår betatest av «Aliens vs. Predator».

LANGT FRA BARNEMAT

Foruten et fokus på gode flerspilleropplevelser online, har utvikleren smidd en enspillerdel der du trer inn i rollen som marinesoldat, alien og predator.

Alle disse rasene har sine særegenheter og ulike fortrinn, og historien flettes inn i hverandre på en måte som gjør at du oppdager nye ting underveis - oftest når du ser begivenhetene fra en annen rases synspunkt.

Les også: Klassisk «AvP» med flerspiller på Steam.

Spillet kler utvilsomt den strenge 18-årsgrensen det har fått. Det er nemlig mye brutalitet tilstede.

Sjef i Rebellion, Jason Kingsley, hevder at volden tjener et formål i spillet og er helt nødvendig. Samtidig sier han at de kunne tatt det enda lengre om de ville.

- Vi kunne tatt med enda verre og mer grusomme elementer. Man kan åpenbart ikke dra av et hode fra en menneskekropp og få med deler av ryggmargen på kjøpet. Vi er ikke bygd slik fra naturens side. Men dette tjener faktisk et spillmekanisk formål slik vi har utviklet spillet.

- Vi har ikke satt oss som mål bare å lage et brutalt og voldelig spill. Vi har lagd et spill basert på fryktelige monstre og mennesker fanget mellom dem. Men vi har fokusert på å gjøre dette i samsvar med mytologien som omgir franchisen, sa Kingsley da PressFire traff han i Stockholm i fjor høst.

«Aliens vs. Predator» lanseres 19. februar til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

Se fersk trailer fra spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3