«Aliens: Colonial Marines» utsatt til 2013

- Kulminasjonen av en livstid med inspirasjon.

21. mai 2012 16:31

(PressFire.no): Du husker kanskje da Sega i 2006 sikret seg spillrettigheter basert på «Aliens»-universet?

Samme år kom det også frem at de jobbet med Gearbox («Borderlands», «Brothers in Arms») om å lage et nytt spill i serien. Spillet viste seg til slutt å være «Aliens: Colonial Marines».

Siden den gang har prosjekt gått fra å bli ansett som nesten dødt til å stå opp fra de døde. I fjor begynte Gearbox for alvor å vise spillet. 

Til slutt fikk det en vag utgivelsesdato, høsten 2012, men den klarer man ikke å holde.

I en pressemelding avslører Gearbox nå at «Aliens: Colonial Marines» blir utsatt til 16. februar 2013.

- «Aliens: Colonial Marines» er kulminasjonen av en livstid med inspirasjon fra filmer og lidenskap fra det eksepsjonelt talentfulle utvikleringsteamet, sier Gearbox-sjefen Randy Pitchfort i pressemeldingen.

I spillet tar du rollene som marinesoldaten korporal Christopher Winter, hvor du kan gå i håndgemeng med de sjofle utenomjordiske skapningene fra «Alien»-filmene (spesielt «Aliens»). Du kan også samarbeide med andre spillere over nettet.

Spillet beskrives som en ekte oppfølger til James Camerons «Aliens» fra 1986.

«Alien»-serien er for tiden også aktuell på lerretet med Ridley Scotts «Prometheus» - en film som tar for seg handlingen før «Alien» (1979).

«Aliens: Colonial Marines» slippes til pc, Xbox 360 og PS3 16. februar. Datoen gjelder ikke for den kommende Nintendo-konsollen, Wii U. Den versjonen vil få en dato ved en senere anledning.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3