«Alien Breed» snart på XBLA

Team17s klassiker er straks klar for Xbox 360.

5. desember 2009 01:18

«Alien Breed» kommer endelig ut på dagens konsoller, og aller først på Xbox 360 den 16. desember, bekrefter utvikleren Team 17.

Versjoner til PC og PlayStation 3 følger etter først neste år. Dette markerer samtidig det første spillet i serien på 14 år.

Spillet har allerede fått en prislapp, nærmere bestemt 800 Microsoft-poeng som tilsvarer cirka 66 kroner.

ROMVESENER PÅ NYE PLATTFORMER

Dette nye Alien Breed-spillet, med Unreal 3-motoren i bunn, kommer med muligheten til å spille co-op med en venn, enten offline eller online.

Spillet, aller best kjent for Amiga-eiere, danner det første av tre oppdaterte Alien Breed-spill, under merkenavnet Evolution, som Team 17 har lovet oss.

Disse spillene vil komme i episodisk format fremover.

Dette spillets opprinnelse skriver seg tilbake til 1991, og da på Amiga. To år senere ble «Alien Breed» også introdusert for PC.

«Alien Breed» låner ikke så rent lite fra «Gauntlet» med sitt fugleperspektiv - men var også tungt inspirert av Alien-filmene, og da spesielt fra James Camerons tolkning gjennom «Aliens». Utviklerne i Team17 er minst like kjent for Worms- og Superfrogseriene, og var toneangivende i Amiga-epoken. Jakten på romvesener starter før juleribba havner på bordet, og først på Microsofts konsoll. Vi gleder oss!

«Alien Breed» slippes 16. desember til Xbox 360, og kommer i versjoner til PC og PS3 neste år.

Se trailer som sammenligner den grafiske oppdateringen:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3