«Alien Breed Impact» til PS3 og PC

Xbox 360-versjonen får en overhaling før det slippes til PS3 og PC i sommer.

27. mai 2010 10:35

Team 17 har nå annonsert at en ny og forbedret versjon av Xbox Live Arcade-spillet «Alien Breed Evolution» vil bli sluppet til PS3 og PC i løpet av sommeren.

Ifølge Team 17-sjefen Martyn Brown har de gjort forandringer basert på tilbakemeldinger fra fansen.

-  Vi er alltid positive til å høre hva fellesskapet vårt sier om spillene våre og vurderer nøye tilbakemeldingene. For «Alien Breed Evolution» var det fantastisk at vi gikk tilbake til designet og forbedret spillet på mange områder, noe som betyr en mye strammere spillopplevelse for alle, sier Martyn Brown i en uttalelse.

«Alien Breed Evolution» var et nedlastbart spill til Xbox Live Arcade som ble sluppet i 2009. Spillet er en remake av en klassisk serie som hadde stor suksess på Amiga tidlig på nittitallet.

De første spillene var skytespill skildret i fugleperspektiv, hvor to spillere kunne samarbeide seg gjennom horder av aliens. I løpet av spillet kunne du kjøpe nye våpen eller forbedre dem du hadde. Spillene ble kjent for muligheten til å spille to spillere i samarbeid og en uhyggelig, intens stemning som minnet om filmen «Aliens».

Alien Breed-serien var også med på å sette spillstudioet Team 17 på kartet før de begynte å utvikle Worms-serien.

«Alien Breed Impact» kommer til PS3 gjennom PlayStation Network og til PC gjennom Steam.

Slik så spillet ut på Amiga:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3