«Alan Wake»-utvikleren med spill til iPad og iPhone

Pusser opp racingklassiker.

12. januar 2011 14:26

Remedy Entertainment er kanskje mest kjent som skaperen av «Max Payne»-serien og fjorårets Stephen King- og Twin Peaks-inspirerte «Alan Wake».

Men i mars reiser de tilbake i tiden – da er de nemlig aktuelle med et «nytt» spill kalt «Death Rally» til Apple-plattformene iPad og iPhone.

Vi skriver nytt med hermetegn, for i realiteten er ikke dette ferskvare. «Death Rally» var nemlig det første spillet den finske utvikleren utviklet, og ble første gang sluppet til PC-er i 1996. Ifølge utvikleren selv skal den nye utgaven skal ha blitt pusset opp og utvidet:

- Remedys aller første spill er nå større, sterkere og slemmere enn noensinne. Sats alt på å komme i mål med spor av svidd gummi og tomme hylser bak deg… sammen med brennende karosserier til dem som er dumme nok til å stå i veien, skriver Remedy i et foruminlegg.

«Death Race» er et racingspill hvor bilen din er utstyrt med våpen og hvor du ikke skal ha moralske kvaler for å fyre av noen salver.

I september 2010 ble det også sluppet en gratis PC-versjon av spillet som fungerer sammen med Windows-maskiner. Den kan du laste ned her.

Remedy skal være i gang med et nytt spill til Xbox 360, hvor de blant annet søker etter folk med Kinect-erfaring. Det spekuleres i om det nye spillet kan være en oppfølger til «Alan Wake».

«Death Race» slippes til iPhone og iPad på App Store i mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3