«Alan Wake» bekreftet for mai-slipp

Det etterlengtede mysteriet er endelig klart for Xbox 360 i mai.

11. februar 2010 22:49

X10 er sparket i gang, Microsofts sjarmoffensiv for å vise frem noen av sine konsolleksklusive godbiter ventet i år.

«Alan Wake» er bare en av titlene det var ventet nyheter rundt på forhånd, og torsdag kveld norsk tid kom endelig bekreftelsen på at spillet snart er ferdig: 21. mai er datoen som ble annonsert fra scenen i San Fransisco, USA får oppleve den mørke thrilleren fra 18. mai.

Les flere nyheter fra X10 i San Fransisco her.


BONUSINNHOLD AVSLØRT

De finske utviklerne i Remedy lovte oss under E3 at spillet definitivt skulle være klart i løpet av første halvdel av 2010, etter å ha brukt mer enn fem år på dette spillet.

Major Nelson, for anledningen Microsofts travle Twitter- og blogggeneral fra San Fransisco-arrangementet, skriver at de som forhåndsbestiller «Alan Wake» får med Bright Falls-bonuspakken.

Denne inkluderer blant annet eksklusivt innhold til Avatarene, et tema du kan bruke på Xbox LIVE og en making of-video.

Les også: Vi møtte «Alan Wake»-utviklerne på E3 2009.
Les også: Utvider mer flere
«Alan Wake»

-episoder.

Spillet kan best beskrives som en psykologisk thriller, sterkt inspirert av TV-seriens narrative struktur. Hele handlingen rulles ut som episoder - og omhandler forfatteren Alan Wakes som på en ferie til en idyllisk småby i staten Washington opplever at hun blir bortført, ikke ulikt premissene for det glimrende XBLA-spillet «Shadow Complex», altså.

Virkelig mystisk blir det når Alan oppdager at handlingen fra hans upubliserte roman, en bok han ikke kan huske å ha skrevet, begynner å bli virkelighet - side for side.


«Alan Wake» slippes til Xbox 360 21. mai.

Se fersk trailer sluppet under X10:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3