«Aladdin» og «The Lion King» har blitt pusset opp til PS4, Xbox One og Switch

Kommer i oktober.

28. august 2019 10:27

(PressFire.no): Det er på den interne konferansen til spillkjeden Gamestop at Disney/Capcom har avslørt at plattformklassikerne «Aladdin» (1993) og «The Lion King» (1994) nå kommer til PS4, Xbox One og Nintendo Switch.

Twitter-brukeren som går under kallenavnet W har lekket informasjonen fra internkonferansen, i tillegg til at et bilde fra presentasjonen er lagt ut som viseromslagene og teksten «kommer høsten».

Andre medier har i ettertid fått bekreftet utgivelsen og at det er snakk om en utgivelse i oktober.

Utgivelsen skal være snakk om en såkalt HD Remaster-versjon av spillene, men hvor man også kan velge å spille det i original form – slik det så ut på Super Nintendo eller Sega Megadrive.

Det er fremdeles usikkert om begge originalversjonene er inkludert eller om de har gått for én av dem – det debatteres fremdeles lidenskapelig om hvilken av de to versjonene som er best – spesielt «Aladdin».

Capcom har tidligere gitt ut en fullstendig remake av klassikeren «Ducktales», men det er usikkert om disse spillene har fått tilsvarende behandling.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3