«Age of Conan» med stor overhaling

«Gangs of Tarantia» er den femte oppdateringen av Funcoms MMO, og byr på nytt innhold og bedre RPG-elementer i spillet.

24. juni 2009 17:22

I en pressemelding fra Funcom annonseres det at «Gangs of Tarantia» nå er klar i såkalte Update 5, den foreløpig siste opprustingen av «Age of Conan».

Serverne til onlinespillet som ble lansert for et drøyt år siden har vært nede de siste timene for å legge til rette for denne oppdateringen.

Se også: Skjermbilder fra spillet.

Nå er det igjen klart for et nyrenovert «Conan» og serverne er åpne igjen, bekrefter Funcom.

- TIMER MED MER UNDERHOLDNING

Du finner nå et helt nytt område, kalt Tarantia, med en ny historie og flere fiender å kjempe mot.

Dessuten er andre stikkord i oppdateringen kjæledyr (!), mer liv og røre i byene og finjusterte RPG-elementer i spillet.

- Teamet har tilført masse målbevissthet og hardt arbeid i arbeidet med å gjøre denne oppdateringen til en realitet, uttaler Conan-sjef Craig Morrison i pressemeldingen.

- Ikke bare legger vi til et massivt nytt område til spillet der level 70-spillere kan finne timer med mer underholdning, vi har også gjort merkbare forandringer i kjernesystemer i spillet som forhåpentligvis vil gjøre spillopplevelsen morsommere og en god del mer tilfredsstillende, sier Morrison videre.

Noen av endringene i spillet legger vekt på å øke betydningen av å samle ressurser, skjold og våpen i spillet, heter det videre i pressemeldingen.

Les også: Prøv «Conan» gratis.
Les også: Mer om forrige oppgradering.

Du ser mer aktivitet rundt guild-byene, der vakter og kjøpmenn skaper mer liv i gatene.

Dessuten får du PvP-erfaring gjennom minispillene – og ikke minst; man kan kjøpe kjæledyr som slanger, katter og hunder.

Gjennom denne oppdateringen håper nok Funcom å gjenvinne tilliten blant spillerne. Selskapet har i hvert fall fullført prosjektet gjennom denne femte og foreløpig siste oppdateringen, i tillegg til å ha jobbet med å utrette feil og lage nytt innhold til spillet siden lanseringen i mai 2008.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3