Advokater bekrefter «Call of Duty: Modern Warfare III»

Årets spill er en direkte oppfølger.

18. juli 2023 16:24

​(PressFire.no): Det er neppe en stor overraskelse, men det neste spillet i «Call of Duty»-serien virker nå å være bekreftet som «Modern Warfare III».

Ifølge Bloomberg-journalist Jason Schreier var spillet opprinnelig tenkt til å være en «premium-ekspansjon» til fjorårets «Modern Warfare II», men at det etter hvert ble til et eget spill.

Navnet på spillet ble derimot bekreftet via et brev fra Activisions advokater, som forsøkte å ta ned bilder fra en alfa-test fra spillet.

En tweet fra den offisielle «Call of Duty»-kontoen går langt på vei for å bekrefte at innhold spillere har låst opp i «Modern Warfare II» vil bli med over til det nye spillet, som igjen virker å bekrefte at det er en direkte oppfølger vi har med å gjøre.

Activision har ikke avslørt spillet offisielt enda, men at det skjer rimelig snart er neppe å forskuttere begivenhetene veldig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3