- Spider-Man-spillene våre suger

Kvalitetssikringen sviktet når det gjelder Spider-Man-titlene fra Activision, innrømmer Bobby Kotick.

20. januar 2010 13:26

Ifølge Destructoid har Activision-sjefen Bobby Kotick gjort et overraskende ærlig intervju med spillmagasinet Game Informer der han ikke sparer på kruttet.

I intervjuet innrømmer sjefen at Spider-Man-spillene de siste årene har vært for dårlige

- Våre Spider-Man-spill har sugd de siste fem årene, forteller han magasinet når det blir snakk om forpliktelser til kvalitet fra spillselskapet.

- De er dårlige spill. De fikk dårlige karakter fordi de er dårlige spill, fortsetter han og påpeker at de gikk bort fra hva Spider-Man handler om.

- Det handler om å slenge seg med edderkoppnett. Hva er fantasien om Spider-Man hvis du ikke gjør slenging med edderkoppnett? spør han retorisk.

På nettsiden Metacritic.com kan du se gjennomsnittskarakterene til hvert spill. Der utkrystalliserer det seg en tendens som reflekterer nettopp det Kotick snakker om. Du må tilbake til «Spider-Man 2» for å se relativt gode karakterer.

Det siste spillet som kom med edderkoppmannen het «Spider-Man: Web of Shadows» og kom til PS2, PS3, PSP, Nintendo DS, Wii, PC og Xbox 360 i oktober 2008.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3