Activision kutter alle bånd til stemmeskuespilleren bak Ghost i «Call of Duty»

- Vi fordømmer kommentarene på det sterkest.

10. mai 2021 12:48

(PressFire.no): Activision har nå kuttet alt samarbeid med Jeff Leach – mannen som har vært ansvarlig or stemmen til figuren Ghost i «Call of Duty»-spillene.

Det har charlieintel.com fått bekreftet fra Activision.

- Sexisme har ingen plass i bransjen vår, i våre spill eller i samfunnet. Activision jobber ikke lenger med Jeff Leach. Vi fordømmer kommentarene på det sterkeste.

- Vi er forpliktet til å levere en morsom og trygg opplevelse til alle spillerne, heter det i en uttalelse fra spillgiganten.

Det kommer etter at flere kvinnefiendtlige kommentarer fra Leach ble publisert i sosiale medier for å gi oppmerksomhet rundt trakasserende holdninger mot kvinner i spillbransjen.

I videoen kan man høre Leach gå til verbalt angrep på flere unge kvinner.

Fans har nå begynt en kampanje til forsvar for Jeff Leach under emneknaggen «justiceforjeffleach» og lansert en underskriftskampanje for å få ham tilbake i rollen som Ghost.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3