Activision Blizzard bekrefter remasters i år

«Spyro» eller« «Warcraft 3»? Eller begge?

28. februar 2018 15:15

(PressFire.no): Det har vært hvisket på forum og det har kommet informasjon fra anonyme kilder, men nå kommer beskjeden fra offisielt hold – spill fra Activision Blizzard-katalogen blir pusset opp for gjenutgivelse.

I en finansrapport i anledning kvartalslutt forteller de også om planlagte utgivelser gjennom resten av året, hvor blant annet «World of Warcraft: Battle for Azeroth» og et nytt «Call of Duty» i andre halvdel av året blir nevnt. skriver blant annet Criticalhit.com

Det blir også nevnt utvidelser til både «Hearthstone» og «Destiny 2» før de bekrefter at det kommer utgivelser som er «remaster-versjoner av titler fra biblioteket».

De nevner ikke hva som ligger på sløydbenken for pussing og lakkering, men «Spyro»-spillene er en heit kandidat etter den overraskende suksessen til «Crash Bandicoot» i fjor. Ifølge Kotaku-kilder kommer de tre første spillene i oppusset form i september.

I tillegg har det gått flere rykter om «Warcraft 3», som fikk nytt vann på mølla da det kom fram at en rekke «Warcraft»-veteraner har blitt invitert til et hemmelig arrangement av Blizzard.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3