Acer viste fram den største gaming-«stolen» du har sett

Motorisert stålbeist med rumperister.

29. august 2018 12:15

(PressFire.no): PC-produsent Acer har satt rekord i galskap under årets IFA-messe i Berlin.

I tillegg til en rekke skjermer, laptoper og pc-er, lanserer nå selskapet dette beistet av en gamingstol, kalt Predator THRONOS. Fordi det er en trone.

«Stolen» er et stålbeist halvannen meter høy, med det Acer kaller et «truende utseende». Hele greia er motorisert og kan lenes bakover 140 grader, og har både armlener, koppholdere og fotskammel. Den er selvfølgelig utstyrt med en bråte lys også.

Dessverre er det ikke integrert toalett, men stolen har innebygd rumperister, og vibrerer kraftig når ting skjer i spill eller filmer.

Over stolen går det en ramme du kan feste tre 27-tommer store pc-skjermer, som må kjøpes separat. Det er også plass til selve pc-en bak på stolen.

«Det er mer enn en gamingstol. Det er en gaming-hule», skriver Acer i pressemeldingen. Prisen er ukjent, men andre spillstoler med (langt mindre) overheng går raskt for 40 – 50 000 kroner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3