Abe-spillene på PSN denne uka

«Oddworld: Abe’s Oddyssee» og «Oddworld: Abe’s Exodus» slippes løs.

20. oktober 2009 14:42

Vi har tidligere skrevet at Lorne Lanning har annonsert at Abe-spillene vil komme på PSN. Samtidig annonserte han at det kommer en komplett pakke til PC også.

Lorne Lanning avslører nå, via den offisielle PlayStation-bloggen, at de to første Abe-spillene snubler ut på PSN denne uka (22. oktober).

- Vi kunne ikke ha vært mer entusiastiske enn når vi fikk vite at PlayStation Network var villige til å tilby våre klassike Abe-spill til en helt ny generasjon med spillere, skriver han og fortsetter.

- Endelig kan spillere som aldri fikk sjansen til å møte og spille ham når han først kom ut på PSone-systemet, nå få sjansen til å møte fyren som prydet mange magasinforsider og viste seg som en usannsynlig helt til å fange folks hjerter.

Samtidig forteller Lanning at det jobbes med å få de tidligere Xbox-eksklusive «Oddworld: Munch’s Oddyssee» og «OddWorld: Stranger’s Wrath» til PlayStation Network.

Lanning avslutter med et tårevått «Takk, Sony. (snufs) Dere fikk babyen vår hjem. (snufs)».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3