«Watch Dogs» tar verden med storm

Ubisofts største lansering noensinne.

4. juni 2014 10:23

(PressFire.no): Etter fem år i utvikling, en høyprofilert utsettelse på et halvt år, mye kontrovers og noe blandet mottakelse, melder Ubisoft at «Watch Dogs» allerede har solgt over fire millioner eksemplarer.

Setter rekorder

Det er flere grunner til for Ubisoft å feire. Lanseringen skal være selskapets største noensinne, og det skal også være den største lanseringen av en ny merkevare i både USA og Storbritannia gjennom tidene.

Slippet av «Watch Dogs» har imidlertid ikke vært uproblematisk, spesielt PC-versjonen har hatt påloggingsproblemer og andre ustabiliteter.

UbiSoft melder også at smartmobil-applikasjonen ctOS Mobile, som gir tilgang til spillets verden når man ikke spiller, er blitt lastet ned en million ganger.


Fremtiden er sikret?

Det er vel trygt å anta at planene for «Watch Dogs 2» har allerede fått grønt lys internt hos UbiSoft.

 - Vi er sikre på at «Watch Dogs»-brandet har en lovende fremtid, sier Ubisofts Tony Key.

Tidligere i vinter påsto Activision at deres «Destiny», som kommer i september, kommer til å bli tidenes bestselgende nye merkevare. Vi får altså se om Bungies nye skytespill klarer å gå forbi «Watch Dogs».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3