Ubisoft med «kjærlighetsdikt» til gamle «Final Fantasy»-spill

Ville gjøre noe annet etter «maskuline» «Far Cry 3».

19. august 2013 12:59

(PressFire.no): Når kreativ regissør på «Far Cry 3», Patrick Plourde, nå annonserer et noe mindre prosjekt, står kred-referansene i kø.

Spillet blir beskrevet som et sideskrollende japansk rollespill som skal være skal være i «ånden» til både «Final Fantasy VIII», «Vagrant Story» og «Final Fantasy VI».

Det stopper ikke der - i tillegg skal spillet være inspirert av den legendariske japanske filmskaperen Hayao Miyazaki, Walt Disneys «Snøhvit» og «Final Fantasy»-illustratøren Yoshitaka Amano.

Det er i anledning spillutviklerkonferansen GDC Europa i Tyskland at Plourde i dag avslørte sitt nye prosjekt under tittelen «Child of Light».

Ifølge Videogamer.com skal Plourde ha beskrevet det som et «spillbart dikt» og beskrevet som om «Limbo» møter «Final Fantasy VI».

Videre tar spillet i bruk «Rayman Origins»- og «Rayman Legends»-motoren UbiArt.

Plourde skal også ha forklart i foredraget at spillet kommer som en direkte konsekvens av å ville jobbe med noe som er en motsetning til «maskuline» «Far Cry 3».

Foruten denne teaseren via Vine, har vi ennå ikke sett noe fra spillet.

«Child of Light» skal være klar for utgivelse vinteren 2013, men plattformer er ikke avslørt selv om Plourde skal ha nest neste generasjons konsoller som mulige kandidater.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3