«The Simpsons Arcade» starter på Xbox 360 denne uka

PlayStation 3-versjonen utsatt.

2. februar 2012 11:09

(PressFire.no): Det blir et gjensyn med det klassiske arkadespillet med den gule familien Simpsons. Først på Xbox LIVE Marketplace, der spillet er å finne i menyene fra og med i morgen, 3. februar.

Opprinnelig var planen at PlayStation Plus-kunder skulle få en tjuvstart med «The Simpsons Arcade» fra i dag, onsdag, og til alt overmål kunne slå kloa i spillet helt gratis.

Det skjer ikke.

Fire nye spillmoduser - og en japansk overraskelse

Sony har meldt at spillet i stedet dukker opp i PlayStation Store-menyene neste uke, noe som altså gir Xbox 360-eiere et fem dagers forsprang.

Grunnen er at lanseringen skal være «mer synkront med Xbox-slippet og PS3-lanseringen i USA», skriver Eurogamer.

Nyversjonen av 1991-klassikeren har fått en samarbeidsdel for inntil fire, og totalt fire spillmoduser.

Blant annet en overlevelsesdel der du må prøve å holde ut så lenge du klarer med bare ett liv, og på den andre siden Free Play – der du slipper å bekymre deg for den slags, og har uendelig liv.

De som er spesielt interesserte kan også låse opp en japansk versjon av spillet, en utgave som aldri ble utgitt.

Slåssespillet, sett fra siden, ble først utgitt til arkademaskiner. Men like etter lanseringen i 1991 kom det også versjoner til pc og Commondore 64. Spillet kjører på den samme motoren som «Teenage Mutant Ninja Turtles»-spillet som Konami ga ut to år tidligere.

De fleste stemmeskuespillerne kjent fra tv-serien bidrar også i «The Simpsons Arcade».

«The Simpsons Arcade» lanseres først til Xbox LIVE Marketplace (3. februar). I neste uke er spillet ute til PlayStation, og Plus-medlemmer kan altså laste det ned gratis. Spillet koster 800 Microsoft-poeng (cirka 65 kroner).


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3