- «The Beatles: Rock Band» skal ta verden med storm

- Vi vil at folk som aldri har prøvd musikkspill før skal bli bitt av basillen, sier Harmonix-talsmann John Drake om selskapets nye storsatsning.

4. juni 2009 09:09

LOS ANGELES (PressFire): Harmonix inviterte til en nærmere titt på deres prestisjeprosjekt med å forvandle The Beatles’ fantastiske karriere om til et musikkspill.

Hele E3 ble faktisk sparket i gang med nettopp «The Beatles: Rock Band», da Microsoft først hadde en musikalsk introduksjon til spillet, og deretter dro opp Yoko Ono, Olivia Harrison, Dhani Harrison, Ringo Starr og Sir Paul McCartney i tur og orden.

På messen, som denne uken foregår i Los Angeles Convention Center, har Harmonix og MTV bygd en av de mest spesielle bodene. En kopi av Abbey Road-studioet som The Beatles frekventerte hyppig på 60-tallet danner inngangen til spillutviklerne, der vi både fikk vite mer om spillet som slippes i september og kunne musisere litt selv.

- Målet er å få Beatles-entusiastene inn i Rock Band, sa John Drake, PR-mann i Harmonix.- For å legge til rette for at mor, som kommer inn i rommet og gjerne vil plukke opp bassen, også skal få glede av spillet, har vi lagd en modus som gjør dette mulig.

- Skrur du ned vanskelighetsgraden på ett av instrumentene, kommer du deg gjennom sangen selv om noen ikke klarer å henge med. En 3-åring eller en 90-åring kan dermed også nyte spillet.

Her finner du flere E309-saker.

XBox 360

| Playstation 3 | Nintendo Wii

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3