– Tabber lagkameraten seg ut, kan det bli mye sinne i «FIFA 15»

Intervju med «FIFA»-sjefen.

18. juni 2014 11:19

(PressFire.no): Det er ingen tvil om at følelse er budskapet gjengen i EA Sports vil ha fram. Mottoet til den nye «FIFA»-årgangen er da også «feel the game».

– Vi vil gi folk et spill der de virkelig føler, og det gjelder i nær sagt alle aspekter – fra måten spillerne ser ut og reagerer mot andre på banen, hvordan ballen beveger seg, responsen til spilleren du kontrollerer og atmosfæren på stadion, forteller David Rutter, «FIFA»-sjefen, til PressFire i forbindelse med E3.

Hukommelse og følelse er en kjekk kombinasjon. Rutter hevder «FIFA 15» vil by på situasjoner der en spiller kan begynne å vise oppgitthet og frustrasjon hvis en lagkamerat surrer det til gjentatte ganger.

Det samme gjelder om en råtass på motstanderlaget setter inn flere hasardiøse sklitaklinger. Til slutt kan begeret komme til å renne over for noen ute på gressmatta.

Ballfysikk, og måten ballen beveger seg på, har også fått en oppgradering til spillet som kommer ut i slutten av september.

Se hele «FIFA 15»-intervjuet med David Rutter i videovinduet.

Reporter: Mikael Harstad Groven. Foto/redigering: Torbjørn Brænde Kvenseth.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3