Ta med «Warcraft»-heltene på påskefjellet

«Hearthstone» er nå ute på Ipad.

17. april 2014 10:27

(PressFire.no): Blizzard har pusset, justert og balansert den siste tiden. De har allerede sluppet det oppslukende kortspillet «Hearthstone» til pc og Mac, og for noen uker siden fikk Canada, Australia og New Zealand tjuvstarte på nettbrettene.

Nå følger resten av verden etter. «Hearthstone: Heroes of Warcraft» har fått påskelansering på Ipad.

Ti millioner spillere

Det digitale samlekortspillet er i utgangspunktet gratis, og har i løpet av noen uker tiltrukket seg et tosifret antall millioner spillere.

Selvsagt er det mulig å spytte inn noen ekstra mynter i spillet – for å få enda bedre kort. Eller tjene valutaen i selve spillet.

Du kan bruke den samme Battle.net-kontoen fordelt mellom nettbrett og pc eller Mac.

– «Hearthstone»s spillerbase har allerede vokst til mer enn ti millioner registrerte brukere etter Windows- og Mac-slippet, men vi så at noen få heller ville vente på Ipad-versjonen, sa Blizzards Mike Morhaime tidligere denne måneden.

– Spillet er en naturlig match med nettbrett, vi oppfordrer alle til å teste det fra sofaen sin, i bakgården, på en kafé ... alle andre steder de tar med seg Ipad-en, sa Morhaime.

Blizzard jobber også med å lage versjoner til Android, Iphone og Windows-nettbrett.

Lager mer innhold

«Jeg ser for meg at når den planlagte utgaven for nettbrett kommer, vil spillet virkelig komme til sin fulle rett på en måte som vil være direkte truende for min personlige fritid», skrev vi i vår anmeldelse i forrige måned.

Det ble toppkarakter til spillet. Noe av det som ble trukket fram som positivt med «Hearthstone» fra vår anmelder, er et ryddig brukergrensesnitt og godt tilrettelagt opplæring, i tillegg til at «free-to-play»-aspektet er implementert på en smakfull og lite grisk måte.I forbindelse med PAX East-messa i forrige uke, bekreftet Blizzard at det dukker opp påfyll til «Hearthstone» i løpet av noen uker - kalt Curse of Naxxrammas.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3