Spreke «Gran Turismo 5»-rykter

Det som kan vise seg å være konfidensiell informasjon rundt «GT5» dukket nettopp opp på et fan-forum.

17. april 2009 11:11

Gran Turismo-forumet gtplanet.net er som de fleste andre spillforum både åsted for rykter, sladder og rent oppspinn. Men brukeren som går under kallenavnet amar212 er nesten beryktet på dette forumet for sine presise spådommer tidligere.

Han har flere ganger tidligere postet informasjon som senere har vist seg å stemme på en prikk, og nå er han på ferde igjen.

Etter slippet av «Gran Turismo 5: Prologue» i mars 2008, har det vært relativt stille fra utvikleren rundt det de jobber med, annet enn at spillet har vært under utvikling i over fire år og har kostet 50 ganger så mye som det første «Gran Turismo» som kom ut i 1998.

Les også: PressFires 21 mest etterlengtede spill i 2009.Et «GT5» er likevel utvilsomt en garantert bestselger, og høyt oppe på forventningsbarometeret uansett om de slippes i år eller i 2010. Spillserien har solgt over 50 millioner kopier og forventes å bli et av Sonys aller sterkeste trumfkort når det snart drar seg mot lansering.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3