Spiller du «Skyrim» på PS3 og opplever trøbbel?

Da bør du lese dette.

16. november 2011 10:43

(PressFire.no): I forrige uke kom det frem at det var en feil i Xbox 360-versjonen av «The Elder Scrolls V: Skyrim» som hindret spillet i å ta i bruk teksturer i høy oppløsning. Bethesda jobber visstnok med en oppdatering som skal fikse problemet.

Det viser seg nå at PlayStation 3-spillere ikke er skånet for feil – mange spillere rapporterer om problemer idet spillet får en lagringsfil som vokser seg større enn fem megabytes, noe som visstnok skjer fort.

Renner over

Når spillets lagringsfil blir for stor får spillet problemer med bildeoppdatering, opptegning av grafikk og lange lastetider. I tillegg oppstår det problemer med å få gjort oppdrag i spillet. En bruker mener at han nå ikke kan utføre eller noen oppdrag eller kjøpe utstyr i det hele tatt.

Ifølge en bruker skal dette også være et problem på Xbox 360- og pc-versjonene, men at det ikke er like tydelig på de plattformene og at det oppstår før i PS3-versjonen.

Den foreløpige løsningen på problemet skal være å starte spillet på ny. Men etter et par timer med spilling skal det igjen bli nærmest uspillbart, ifølge PS3-spillere på det offisielle forumet til spillet.

Jobber med løsning

Utvikleren av «The Elder Scrolls V: Skyrim», Bethesda, har bekreftet overfor Eurogamer at de jobber med en oppdatering til alle de tre versjonene av spillet.

- Vi jobber kontinuerlig med en oppdatering til alle plattformene for å adressere problemer, sier Bethesdas Pete Hines.

Dette er ikke første gangen Bethesda har problemer denne typen problemer i spillene sine. Spillere rapporterte om en rekke grafiske problemer i PS3-versjonen av «Fallout 3». De hadde også lignende problemer i Xbox 360-versjonen av «The Elder Scrolls IV: Oblivion», hvor løsningen fra Bethesda var å kjøre en omstart og foreta en rens av midlertidig lagringsdata (cache).

En bruker som kaller seg PurpleHaze har laget ut en video som viser problemene han har med spillet: 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3