Sony søker testere

Spillavdelingen til Sony har annonsert etter testere for et nytt og hemmelig produkt. La spekulasjonene begynne!

20. februar 2009 07:01

Annonsen på Sony Computer Entertainment sine japanske hjemmesider søker etter erfarne spillere for en rolle i testingen av en «ny modell spill-hardware».

Videre i teksten, som spillbloggen Kotaku har oversatt, står det at det gjelder utviklingen av et nytt produkt i familien som til nå består av PSP, PS2 og PS3.


LES OGSÅ: PSP-salget runder 50 millioner.
Jobben, som er lokalisert i Tokyo, består av å teste, rapportere og gi input til utviklerne. Men hva er produktet disse testerne skal jobbe med?

PSP 2 ELLER EN NY PS3?

Kotaku spekulerer i om det dreier seg om en PSP 2, som det allerede verserer rykter at Sony jobber med, eller slankere modeller av eksisterende konsoller – som en PlayStation 3 slim eller en PS3 med større harddisk.

Eller kanskje er det et nytt, enkeltstående produkt som kan brukes på flere konsoller?

Skulle du være interessert og er villig til å flytte til Tokyo for å bli tester av dette hemmelige produktet, kan du med det samme notere deg betingelsene i jobbannonsen fra Sony før du sender søknaden.

Fulltidsjobben, med ansettelse i mars, gjelder for ett år og lønnen er på 1000 yen (cirka 70 kroner) timen med mulighet for lønnsforhøyelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3