Snart kommer denne lille PlayStation-boksen til Norge

Lar deg spille PS4 i flere rom.

10. juni 2014 22:00

(PressFire.no): I fjor høst lanserte Sony en snodig liten boks på det japanske markedet: Vita TV, en mikrokonsoll med ganske brede muligheter.

Håndholdt på storskjerm

Mikrokonsollen kan for eksempel spille titler utviklet til den håndholdte PlayStation Vita. Du setter inn spillkortet og kan nyte Vita-spillene på storskjerm, og boksen støtter også nedlastbare spill fra PSP og den første PlayStation-konsollen.

Spillene kan spilles med DualShock 3- og DualShock 4-kontrollerne.

Integrert med nettskyen

Videre kan boksen fjernspille PlayStation 4-spill. Det vil si at hvis du setter den opp i et annet rom enn PS4, og kobler den opp til en annen TV, kan du fortsette å strømme spill fra hovedkonsollen.

Til slutt vil den også støtte PlayStation Now-tjenesten.

Denne rulles ut i USA mot slutten av sommeren og i Europa på et senere tidspunkt, og den vil gjøre det mulig å strømme PlayStation 3-spill over nettet til diverse Sony-enheter. På sikt vil den også omfatte andre plattformer enn PS3.

Det er uavklart når tjenesten kommer til Europa, men PS TV vil være klar når enn det skjer.

Selve boksen kommer imidlertid til vår verdensdel i løpet av høsten (nøyaktig dato er fortsatt ubekreftet). Den heter altså ikke lenger Vita TV når det slippes i vesten, men PlayStation TV.

Bekreftet europeisk pris er 99 euro, noe som tilsvarer 800 kroner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3