Slik skal sinte «Rayman»-fans få et plaster på såret

Wii U tjuvstarter med eksklusiv online-del.

19. februar 2013 10:30

(PressFire.no): Bråket rundt «Rayman Legends» startet med at Ubisoft bestemte seg for å utsette lanseringen til september.

Wii U-spillet skulle opprinnelig slippes denne måneden, og er angivelig ferdig. Ubisoft vil heller vente til i september. Da lanseres det også til Xbox 360 og PlayStation 3.

Reaksjonene har vært sterke. Også spillskaperne har lettet på trykket ved et par anledninger.

- Slipp «Rayman», demonstrerte folka som har lagd det vi alle trodde var en Wii U-eksklusiv affære helt inntil nylig. På plakaten ser vi Rayman felle en tåre.

- Første gang Rayman er online

Ubisoft gikk ut og sa at de vil gi Wii U-publikummet noe ekstra, som et slags plaster på såret, og ment for å korte ned ventetiden til september.

Det er nå klart at vi ikke får servert en ny demo, slik mange har trodd.

I stedet legges hele challenge mode-delen ut til Nintendos nye konsoll, helt gratis. Det skjer i april.

Kunngjøringen skjedde via Facebook, der spilltoppen Michel Ancel sammen med Michael Micholic igjen benytter anledningen til å be om unnskyldning for det som har skjedd.

- Dette er en spennende tilvekst til spillet, for dette er første gang Rayman har vært online, sier Micholic i videoen du kan se nederst i denne saken.

Eksklusiv Wii U-bane

I filmklippet med utviklerne får vi vite at det på daglig, og ukentlig basis, vil dukke opp nye utfordringer i challenge mode-delen.

Hver og én av disse er utrustet med resultattavler, slik at det alltid skal være noe å strekke seg etter – og nye rekorder å konkurrere om.

Én av utfordringene er utviklet eksklusivt for Wii U og inneholder elementer fra et av brettene som kan testes i den eksisterende demoen som ble lagt ut på eShop før jul. Her må du bruke gamepad-kontrolleren til å flytte objekter, kappe kjettinger eller trykke på bobler for å bane vei for Rayman.

Challenge mode kan spilles alene, eller med inntil fem spillere. Wii U får denne modusen eksklusivt, og gratis, i april.

NB! Se denne ferske videoen med utviklerne for mer info.

«Rayman Legends» kommer ut til Wii U, PlayStation 3 og Xbox 360 i september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3