Se den spektakulære «Dishonored»-filmtraileren

Den er ikke ekte, men spillutviklerne elsker den.

23. juli 2012 11:09

(PressFire.no): Du finner lurendreiere i spillverden, som alle andre steder. Noen svindler mobileiere med falske spill, andre forsøker å fiske til seg brukerinformasjon med uekte betaoppmeldinger.

Men ikke alle har onde hensikter.

Youtube-brukeren «bloodrunsclear» har lagt ut en foreslått filmtrailer (nederst på denne siden) for det uutgitte snikespillet «Dishonored», som meget vel kunne vært fra en filmatisering av steampunk-eventyret.

Her har han kappet sammen materiale fra så vidt forskjellige filmer som «Zombie Massacre», «V for Vendetta» og «Total Recall», og forkledd det hele med ivrig klipping og The Eternal Conflict-lydsporet fra «Diablo III».

Man skulle tro at utviklerne ble opprørt over at noen brukte navnet og idéen deres på dette viset, særlig siden kildematerialet er av tvilsomt opphav. Men produsent Harvey Smith er strålende fornøyd.

- Denne falske «Dishonored»-traileren får meg til å elske internett, skriver han på Twitter.

Youtube-brukeren har eltet sammen flere fiksjonelle filmtrailere basert på spill tidligere, blant annet en av det pikante heiadamezombiespillet «Lollipop Chainsaw» og norske «The Secret World». Se dem her.

Om du er spent på hva i alle dager spillet går ut på, har vi både intervjuet sjefsdesigneren og tatt en titt. Det utgis til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3 den 13. oktober i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3