Se alle trailerne fra Xbox One-avsløringen

«Forza 5», «Call of Duty» og EAs nye sportsspillteknologi.

21. mai 2013 22:33

(PressFire.no): Nå som Microsoft endelig har avduket sin nye spillsatsing, Xbox One, har vi samlet alle trailerne de valgte å vise oss i løpet av den timeslange pressekonferansen.

Et av spillene de demonstrerte i en kort trailer, var det nye i racingserien «Forza Motorsport 5». Det du ser i traileren skal være foreviget fra konsollen, hevdet Microsoft.

Se «Forza Motorsport 5»-traileren her.

Tradisjonen tro valgte Activision også denne gang å vise sin spesielle allianse for «Call of Duty» og Xbox. Den aller første traileren fra det beste i bestselgerserien ble vist i anledning Xbox One-avdukingen.

Se «Call of Duty: Ghosts»-traileren her.

Det var kanskje ingen stor overraskelse at Remedy, de finske utviklerne bak «Alan Wake» og de to første «Max Payne»-spillene, kom til å få en rolle under kveldens Xbox-avsløring.

Men det ble ingen «Alan Wake 2»-annonsering. Remedy kunngjorde derimot «Quantum Break». Dette blir et ambisøst prosjekt der spillmakerne skal utforske grensene mellom tv og spill, helt i tråd med visjonen Microsoft fortalte om rundt sin Xbox One. Microsoft kaller prosjektet «et revolusjonerende underholdningseksperiment». 

Måten du spiller på skal påvirke dramaet i en tv-serie.Sam Lake i Remedy har imidlertid hintet om at de kommer tilbake til Alan Wake, «når tiden for det er riktig».

Se «Quantum Break»-traileren her.

Electronic Arts brukte kunngjorde et nytt samarbeid med Microsoft og deres Xbox One. Ikke bare vil fire av deres sportstitler komme til konsollen, men vil også få eksklusivt innhold på denne maskinen. Den nye spillmotoren blir brukt i fire av EA Sports kommende titler, «FIFA», «Madden», «UFC» og «NBA Live».

Se EA Sports nye spillmotor, Ignite Engine, her.

Se EA Sports vise «human intelligence» i Ignite engine her.

Se EA Sports vise bevegelser i Ignite engine her.

Se EA Sports vise hvordan de skal lage troverdige omgivelser med Ignite engine her.

Sist, men ikke minst kan du se en skrytevideo av selve Xbox One-konsollen her

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3