Så mange brett får «Titanfall»

Entusiaster har gravd dypt i betaen.

17. februar 2014 11:24

(PressFire.no): Betaen til det mye omtalte spillet «Titanfall» er i full sving. Testen startet før helgen på PC og Xbox One, og krevde først at man ble plukket ut blant søkerne. Det førte til at eBay raskt ble fyllt opp av betanøkler til salgs.

Heldigvis varte ikke den lukkede perioden så lenge, og i skrivende stund er betaen helt åpen for alle som vil teste, både på PC og Xbox One. Betatesten vil foregå frem til 19. februar.

Og siden betaen er tilgjengelig til PC, har noen entusiaster selvsagt tatt seg tid til å gå gjennom filene.

Utviklerne i Respawn har ikke snakket spesielt mye om hvor omfattende det flerspillerfokuserte spillet vil bli, slik at vi har ikke vist hvor mange brett det vil inneholde, hvor mange spillvarianter, og lignende.

Basert på data funnet i filene ser det heldigvis ut til at «Titanfall» vil ha nok innhold. Brukeren RazorUK har lagt ut sine funn hos NeoGAF, og i følge hans analyser vil spillet ha 15 brett. Det virker som om 14 av disse er vanlige brett, og det finnes i tillegg et treningsbrett som brukes i opplæringen. Det er uavklart om dette brettet også vil være spillbart over nett.

Er det nok?

Betatesten bruker to brett: Angel City og Fracture. Den fulle listen over brett er som følger:

Angel City
Colony
Fracture
Relic
Airbase
Boneyard
Corporate
Outpost 207
Lagoon
Rise
Smugglers Cove
Overlook
Nexus
O2
training ground 

Videre ser det ut til at det er seks spillvarianter. Tre av disse kan testes i betaen – Attrition, Last Titan Standing og Hardpoint Capture. I tillegg listes det opp Team Deathmatch og Capture the Flag, samt Variety Mode, som blander de forskjellige spillmodusene. I tillegg til dette kommer det noe som heter kampanjeflerspiller, som altså tar oss gjennom brettene og forteller en historie samtidig.


Delt skjerm

RazorUK har også gravd seg frem til våpenlisten og forskjellige ekstrafunksjoner som kan låses opp.

Ikke nok med det, det er funnet bevis på at spillet vil inneholde en eller annen form for split screen-modus, noe som tross alt er meget hyggelig for dem som foretrekker å konkurrere i samme stue.

Det skal imidlertid påpekes at denne informasjonen er ubekreftet, og kan tross alt vise seg å være ukorrekt. Det er bare litt under en måned igjen til vi finner ut av det.

Husk å lese vårt ferske intervju med skaperne av spillet!

«Titanfall» lanseres 13. mars til PC og Xbox One, og 27. mars til Xbox 360

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3