Rockstar annonserer «Max Payne 3»

Og det blir mørkere enn noen sinne.

23. mars 2009 14:49

I en pressemelding mandag morgen annonserte Rockstar Games et tredje spill i «Max Payne»-serien. Spillet blir i følge Sam Houser, grunnleggeren av Rockstar Games, mørkere enn de foregående spillene.

- Vi starter med dette et nytt kapitel i livet til Max. Dette er Max som vi aldri her sett ham før. Han er noen år eldre, mer verdensvant og mer kynisk enn noen sinne.

SKIFTER UTVIKLER

«Max Payne» ble i sin tid utviklet av finske Remedy, som nå lager det ambisiøse «Alan Wake», men Rockstar har valgt å bruke sitt studio i Vancouver til å utvikler det tredje spillet i serien.

Rockstar Vancouver har stått bak det kontroversielle og delvis kritikerroste mobbespillet «Bully», eller «Canis Canem Edit» som det het i Europa.

Les også: De to første Max Payne på vei til Xbox 360.

Det kan se ut til at de vil holde seg i det vågale hjørnet med «Max Payne 3» - pressemeldingen røper at: «Max Payne 3» forteller historien om en pensjonert politietterforsker i en verden av korrupsjon, uro og intens vold.»

Spillet kommer til PC, PS3 og Xbox 360 allerede vinteren 2009.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3