PS3-eierne ble lovet en «Battlefield 3»-bonus

Den må de se langt etter.

26. oktober 2011 11:47

Under E3 i Los Angeles kunne Sony slå seg på brystet med at de som kjøper det er kritikerroste storspillet «Battlefield 3», vil få med det tidligere nedlastbare spillet «Battlefield 1943» på kjøpet.

Det skjedde ikke. Mange PlayStation 3-spillere har allerede fått klørne i «Battlefield 3» og har funnet ut at «Battlefield 1943» ikke finnes på plata.

Spillerne har rapportert om det manglende spillet til den offisielle Twitter-kontoen til «Battlefield», hvor EA har besvart følgende:

- Istedet for å ha «Battlefield 1943» på plata til PS3-kundene, har EA gjort alle «Battlefield 3-utvidelser» tilgjengelig tidligere, for PS3-kundene, står det på Twitter.

Denne eksklusivitetsperioden av utvidelsespakken til PlayStation 3-eiere ble imidlertid annonsert allerede i september. Da ble det fortalt at de som forhåndsbestilte spillet ville få utvidelsespakken «Back to Karkand».

«Battlefield 1943» er et eget nedlastbart «Battlefield»-spill til Xbox 360 (XBLA) og PlayStation 3 (PSN) som opprinnelig også skulle komme til PC, men ble kansellert.

De som kjøpte Ultimate Edition av fjorårets «Battlefield: Bad Company 2» fikk med «Battlefield 1943» på plata.

«Battlefield 3» slippes til PS3, Xbox 360 og PC 27. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3