Nye «SimCity» blir forsinket

Men slapp helt av: spillet er ferdig tidlig neste år.

24. oktober 2012 14:31

(PressFire.no): Allerede fra starten av, da Maxis og EA først begynte å snakke om det nye «SimCity», har de sagt at spillet skal være ferdig til februar neste år.

Dette ble bekreftet i forbindelse med E3-spillmessen i Los Angeles i sommer. 

Nå har imidlertid planene blitt endret litt. «SimCity» kommer først én måned senere, nærmere bestemt 7. mars. Det har EA nå bestemt.

Spillet kommer da til pc og Mac.

I forbindelse med GamesCom-spillmessen i Köln var PressFire blant de første i verden til å få teste.

Vår mann ble såpass fortryllet og fortapt i det han fikk fingrene i, at han sporenstreks utbasunerte at «SimCity» står på toppen av ønskelista over 2013-spill:

«Noe av det første som slår meg er hvor detaljert det hele er. Bygging av hus har et lite «Settlers»-preg over seg der sementbiler og arbeidere kjører ut til byggeområdene. Brannmenn som er hjemme på vakt kommer ilende til brannstasjonen (kjappere, om du monterer en klokke som ringer høyere!) når alarmen uler. Da et kraftverk jeg bygde var ferdig kom det fortsatt ikke noe strøm ut av det».

«Problemet var noe så trivielt som at arbeiderne ikke var kommet på jobb enda! Etter litt flakking med blikket over den lille byen kunne jeg se at jovisst, der tuslet det et par gubber ut av en bygning, hoppet inn i bilene sine og kom kjørende. Hver eneste innbygger er representert med en egen figur som jobber, shopper, spiller fotball og ganske enkelt lever livet», skrev vi blant annet i vår pre alpha-test fra GamesCom i august.

«SimCity» lanseres til pc og Mac 7. mars i Norge ettersom EA gir ut spill på torsdager her til lands. Resten av Europa får spillet 8. mars. Her er den ferskeste traileren, der fokuset er på naturkatastrofer og andre ødeleggende overraskelser du kan få i spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3