Ny «Assassin's Creed 2»-trailer

Ezio viser fram ny akrobatikk under pressekonferansen til Ubisoft.

2. juni 2009 14:37

Under Ubisofts pressekonferanse i går ble en ny trailer fra «Assassin's Creed 2» avslørt. Filmen viste en av spillets cinematiske sekvenser, og gav oss en smakebit av Ezios nye leketøy.

Les også: «Assassin's Creed 2»-bilder lekket

GJEMTE MINNER

Etter hva vi lærte fra det originale spillet ble det klargjort at Desmond Miles – en mann tatt til fange av Abstergo Industries – ble utnyttet i forbindelse med et prosjekt som potensielt skulle avdekke lokasjonen til gamle verdifulle gjenstander.

Her finner du flere av våre E309-saker.

Animus-maskinen Desmond ble koblet til gravde fram gjemte minner fra forfedrene hans, og lot han gjenoppleve livet til Altaïr – en snikmorder fra det tredje korstog, ca 1911.

NYE FORFEDRE

«Assassin's Creed 2» er denne gangen satt rundt 1476, i renessansens Italia — nesten 300 år etter det første spillet.

Spillet vil la deg møte historiske personligheter, bl.a. Leonardo da Vinci, som vil fungere som Ezios personlige oppfinner. da Vinci  vil gi spilleren tilgang til utstyr, som den legendariske prototype-flymaskinen sett i tidligere skjermbilder.

Les også: Ubisoft Snakker ut om «Assassin's Creed 2»

Rollefiguren Ezio Auditore di Firenze er enda en person i familie med Desmond, avduket av Animus-maskinen. Denne gangen er rollefiguren på personlig hevntokt for å straffe de som drepte familien hans.

Under pressekonferansen til Sony fikk vi også en live gjennomgang av tittelen, hvor representanter fra Ubisoft spilte gjennom en av spillets mange brutale snikmord.

«Assassin's Creed 2» slippes 17. november 2009 på Xbox 360, PC, PlayStation 3 og PlayStation Portable.

Se E3-traileren her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3