Nå skal det smis, mens zombiene fortsatt er varme

Enda et «Dead Island» er på vei.

1. juli 2014 16:21

(PressFire.no): Det er litt vanskelig å holde oversikten. «Dead Island» får en vaskeekte oppfølger neste år. Det ble klart under årets E3-spillmesse.

Det første spillet fikk en avlegger gjennom «Dead Island Riptide» i fjor. Dessuten er «Dead Island: Epidemic» på vei – og i dag er «Escape Dead Island» annonsert.


Inviterer til en mystisk øy

Dette nyeste tilskuddet har en historie langt mellom de to hovedspillene, og kommer til de «gamle» konsollene i tillegg til pc. Det er skildret i tredjeperson og skal innby til mystikk – ikke bare overlevelse og fresende zombier.

Åstedet er en helt ny øy, og hovedpersonen (Cliff) sliter med å skille rett fra galt.

– Tid forvrenges, mystiske beskjeder åpenbares og umulige begivenheter overskygger virkeligheten. Havet blir til blod, containere faller fra klar himmel …


Hvor kom viruset fra?

Slik beskriver Alex Toplansky fra Deep Silver deler av rammen for spillet på PlayStation-bloggen.

Han frister også med at «Escape Dead Island» vil forklare opphavet til viruset, og kanskje også legge igjen noen hint om hvordan det hele skal ende.

Dette spillet blir altså en brobygger, og utviklerne håper nok å holde appetitten oppe til neste høst, da «Dead Island 2» skal forsøke å bite fra seg.

NB! Den ferske annonseringstraileren fra spillet ser du i denne saken.

«Escape Dead Island» kommer til PlayStation 3, Xbox 360 og pc til høsten. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3