Nå kommer et nytt «Fifa Street»

Vil gjenskape realistisk gatefotball.

16. august 2011 18:43

Under Electronic Arts’ pressekonferanse under GamesCom i Köln, Tyskland ble det annonsert at de gjenoppliver «Fifa Street»-serien. Det forrige spillet var «Fifa Street 3» som kom i 2008, mens den vanlige Fifa-serien kommer ut på årlig basis.

Tidligere i serien har det vært et heller uhøytidelig syn på sporten for underholdningen skyld, men det nye spillet vil være en realistisk gjenskaping av gatefotball. Det er faktisk Fifa-teamet som skal utvikle spillet.

- Dette er første gangen vårt prisvinnende «Fifa»-team lager et gatefotballspill, og vi kommer til å levere et realismenivå som aldri har vært sett i denne sjangeren – i tillegg til fantastisk spillbarhet sier fotballsjefen Matt Bilbey for EA Sports i en pressemelding og fortsetter:

- «Fifa Street» vil appelere til nye fans som ser etter en unik og morsom fotballopplevelsene, i tillegg til Fifa-veteraner som ser etter en autentisk fotballopplevelse med kvalitetsnivået de kjenner og elsker fra Fifa-serien.

Videre fortelles det at det er «Fifa»-motoren som blir brukt og at det blir mye fokus på dribling og mye fokus på enkeltprestasjoner for spiller mot spiller.

Det loves også stjerner fra de mest populære fotballklubbene i verden og ekte stjerner innen gatefotball. I tillegg vil det være bane fra over 35 steder over hele verden hvor det både vil være en-mot-en-kamper og turneringer hvor man spiller fem mot fem.

Onlinemodusen vil avdukes ved en senere anledning, men om du har en Football Club-profil fra EA vil den kunne brukes opp mot spillet. Spillere som har betalt for fordelsabonnementet Season Ticket fra EA vil også få tidligere tilgang til spillet.

«Fifa Street 4»slippes til Xbox 360 og PlayStation 3 tidlig i 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3