Nå er «Battlefield 3»-betaen åpen for alle

To uker med den hektiske «Rush»-modusen kan gjøre ventetiden levelig.

29. september 2011 10:20

Om du klør etter å slå deg løs i «Battlefield 3» er forløselsens time kommet: Nå er betaen åpnet både til PC og konsoll.

Betaen kaster deg ut i den intense «Rush»-modusen, en gammel kjenning av dem som har hengt med i serien. Kartet du får spille er kalt Operation Métro. For øvrig det samme som PressFire fikk teste under E3-spillmessen i Los Angeles i sommer.

NB! Se trailer fra betaen nederst.

Bare for rap-stjerner?

Da betaen nærmet seg var det riktignok noen Xbox-spillere som fikk seg en lite trivelig overraskelse.

Som spillbloggen Kotaku så fint ordlegger det, så det nemlig ut til at bare toppsjefer, rap-stjerner og profesjonelle idrettsutøvere ville ha råd til å laste det ned.

En glipp fra Microsoft priset betaen til den nette sum av 4.294.967.295 poeng i Xbox-valutaen – eller i overkant av 3,5 millioner norske kroner.

Kotaku sier de ville elsket å se noen legge penga på bordet for å se hva som skjer, men det er nok en glede vi ikke blir forunt.

Åpen i to uker

Betaen krever ingen nøkkel, ifølge EuroGamer, så det er bare å laste ned klilenten fra XBLA eller PlayStation Store i dag, og smelle til. Det vil si, hvis du vil spille på PC må du først installere EAs nye tjeneste «Origin» og ta det gjennom den.

Den åpne betaen lukkes igjen den 10. oktober, og du vil ikke ha mulighet til å overføre statistikkene dine til det endelige spillet.

De svenske utviklerne i DICE har nylig lagt ut ti nyttige tips til hvordan du skal mestre Operation Métro på best mulig vis. Du finner disse her.

Apopos «Battlefield 3» og store summer, så har EA annonsert at de i samarbeid med Virgin vil klinke til med spillhistoriens største turnering, der premiepotten ligger på drøye ni millioner kroner. Nesten nok til å kjøpe tilgang til betaen på tre plattformer, altså.

NB! Betaen er ute på Xbox 360 (LIVE Marketplace) og PlayStation 3 (PlayStation Store). Pc-versjonen finner du nå på Origin. Og det er gratis å teste, om du lurer på det.

«Battlefield 3» lanseres 27. oktober. Her ser du en trailer fra Operation Métro-kartet, som du altså fra og med i dag selv kan teste:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3