Mystisk trailer frister med «PlayStations største hemmelighet»

Avsløres denne uka.

2. desember 2014 10:19

(PressFire.no): Denne uka holder Sony audiens for sine fans ved å ha et stort arrangement i Las Vegas.

Der skal det bli mulig å teste kommende spill til PlayStation-konsollene i tillegg til at det er sannsynlig at de vil avduke nye spill.

I den anledning har den spanske PlayStation-avdelingen lagt ut en mystisk ny trailer, som lover å avduke en hemmelighet 5. desember.

Avdukes fredag

– Som du vet er PlayStation tyve år denne uka. Dette er en spesiell dag for oss, ettersom vi aldri trodde vi skulle komme så langt da vi slapp vår elskede PSone i 1994. Derfor vil vi tilby noe i den anledning, heter det i en bloggpost på den spanske nettsiden.

Videre skrives det at vi vi må vente for å finne ut hva det er, og at traileren kalt «Emagon» er det eneste hintet før 5. desember.

Den dagen vil du få vite vår best skjulte hemmelighet.

I traileren får vi blant annet se en person gå rundt i en skog, før det også skifter til et ørkenlandskap og en plante vokser opp fra jorda.

Over traileren går det en spansk fortellerstemme som blant annet henviser til PlayStation-jubileet.

Tyve år er lenge. Se rundt på alt du har oppnådd.

Vi antar det henviser til alt vi har gjort i spillene på PlayStation i løpet av de tyve årene på markedet.

– 

De trenger hjelpen din

Til slutt fortelles det imidlertid at ting nå er annerledes.

Denne gangen er det på ekte. For første gang noensinne vil handlingene dine få ekte konsekvenser. De trenger hjelpen din. Jeg vet du kan høre dem. Kreftene til å forandre ting er i hendene dine, avsluttes det.

Foreløpig går teoriene til Internettdetektivene blant annet ut på at det kan dreie seg om alt fra et markedsstunt i anledning PlayStation-jubileet, til et helt nytt spill.

Enkelte har påpekt at «Emagon» baklengs blir No Game, mens andre har påpekt at traileren kan være et pek tilbake på denne «Dark Cloud 2»-videoen, og at det derfor er snakk om en etterlengtet oppfølger.

I «Dark Cloud»-spillene kunne du nemlig reise fram og tilbake i tid og forandre tidsløpet. 

NB! Skjermbildene er hentet fra traileren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3