Mer juling å få neste år

Prøver igjen med «Shank 2».

28. september 2011 13:07

«Shank» ble ingen stor kritikerfavoritt da spillet ble lansert til PlayStation 3, Xbox 360 og pc i fjor. Det nedlastbare actionspillet hadde imidlertid en interessant grafisk stil.

Vår anmelder kalte det «et interaktivt kjærlighetsbrev til filmregissører som Quentin Tarantino og Robert Rodriguez». Samtidig fikk spillet, ironisk nok, pepper for å ha fokusert for mye på stil, og langt mindre på flyt og presisjon.

Utgiver EA har i forbindelse med et Las Vegas-event annonsert at det kommer en oppfølger tidlig neste år, og det er igjen Klei Entertainment som står bak.

Hovedpersonen gjør et comeback, og en av nyhetene i «Shank 2» blir en online co-op-modus.

- «Shank» har fortsatt mye å tilby, rent kreativt sett, sier Jamie Cheng i Klei.

- Vi har lyttet til tilbakemeldingene og fulgte rådene, i tillegg til å legge vårt eget særpreg på forandringene vi har gjort. Vi plukket bokstavelig talt spillet fra hverandre, og satte det sammen igjen, for å bedre kampmekanikken, det visuelle og 2D-animasjonene i «Shank 2».

«Shank 2» lanseres tidlig i 2012, og det til pc, PlayStation 3 og Xbox 360. Og igjen blir det en digital utgivelse. Her ser du den første traileren:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3