Lettbeint monsterslakt i «Sunset Overdrive»

Eksklusivt til Xbox One fra gjengen bak «Ratchet & Clank».

12. juni 2013 14:11

(PressFire.no): Vi har hørt rammen for historien før: en katastrofe av en eller annen art har gjort at byen din nå er overbefolket av fresende mutanter.

Men når Insomniac Games dikterer spillereglene, blir det trolig mye moro.

Den første smakebiten fra «Sunset Overdrive» fikk vi servert på Microsoft E3-pressekonferanse tidligere denne uka.

Lekelysten er i behold

De siste åra har Insomniac Games fått flere bein å stå på. Tidligere fôret de oss med Ratchet & Clank-eventyr på løpende bånd, før de tidligere i år ga ut multiplattformskyteren «Fuse».

«Fuse» fikk bare middels god tilbakemelding fra vår anmelder, som sukket tungt da han måtte konstantere at den lekne, karikerte og tegneserieaktige stilen som var utgangspunktet for dette spillet – fra tiden det het «Overstrike» – nå i stedet har endt opp som nok et generisk, hjernedødt skytespill.

Der «Fuse» flunket, kan kanskje dette neste vinne oss tilbake? For «Sunset Overdrive» har fargene, lekelysten og glimtet i øyet. Det så i hvert fall slik ut da spillet ble annonsert hos Microsoft på E3.

levende

- Et spill

- «Sunset Overdrive» er et stilisert åpen verden-skytespill der opplevelsen kan endres hver dag. Vi kan legge til nye våpen eller lage nye utfordringer, og levere nye opplevelser inspirert av de som spiller.

- Det er ikke bare et åpent spill, men også et levende spill. Noe vi bare kan få til på Xbox One, hevdet Price på Microsoft-pressekonferansen – samtidig som han antydet at Insomniac kommer til å bruke skyteknologien til konsollen for å gjøre dette mulig.

Kjennetegnet fra Insomniac, de tullete og kreative våpnene, fikk vi se spor av i den første smakebiten.

NB! Alle bildene i denne saken er hentet fra E3-traileren.

Ingen lanseringsdato er så langt bekreftet, men «Sunset Overdrive» kommer altså eksklusivt til Xbox One. Her kan du se E3-traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3