Legges «Driveclub»-turen til Atlanterhavsveien?

Kan være avslørt i lekket video.

5. november 2014 14:23

(PressFire.no): Sonys nye kjørespill har hatt en tøff start. Like etter at det raste ut på grønt lys, skiftet ikke bare lyset til rødt, men spillet måtte innom pitstop-en.

Utvikleren har slitt med servere og nettkode, og har jobbet på spreng siden lanseringen for å få spillet på banen igjen.

En måned etter er det fremdeles ikke kommet tilbake fra service.

Norske former

Men Evolution Studios jobber ikke bare med å fikse problemer, for nå har det lekket en video som angivelig viser nytt innhold som skal være på vei til spillet.

I videoen presenterer spillets regissør, Paul Rustchynsky, nye funksjoner og innhold. Blant annet får vi se de etterlengtede væreffektene blomstre.

Men for den med et våkent øye er det også mulig å få med seg en ny bane, som tilsynelatende vil gjenskape Atlanterhavsveien på Nordmøre.

I videoen kan du se dem bla igjennom norske baner, hvor de sveiper over en slags «logo» og tekst for Atlanterhavsveien, som viser den karakteristiske broen i den velkjente turistattraksjonen.

Når?

I videoen demonstreres også spillets fotomodus sammen med de kommende væreffektene.

Det er usikkert når Evolution Studios og Sony vil begynne å oppdatere «Driveclub» med mer innhold da det foreløpig jobbes på spreng med å få det til å fungere som tiltenkt. 

«Driveclub» er ikke det første spillet som har baner fra Norge. For et par år siden kunne du oppleve Lillehammer i rallyspillet «Dirt 3». Enkelte av «WRC»-spillene har også hatt baner inspirert av Norge.

FOTO (hovedbilde): Scanpix/Berit Roald.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3