«Left 4 Dead 2» debuterer på E3

Microsoft viser fram Valves nye «Left 4 Dead»-spill på E3.

2. juni 2009 16:22

Valve har nylig sluppet en trailer for «Left 4 Dead 2» – oppfølgeren til braksuksessen fra 2008.

Det originale spillet satte deg i rollen som én av fire overlevende under et zombieutbrudd, og tvang spillere til å samarbeide gjennom de forskjellige brettene for å komme i mål.

Les også: Vår anmeldelse av «Left 4 Dead»

Oppfølgeren ser ut til å plukke opp fakkelen fra originalen, og introduserer fire nye kompanjonger på flukt fra de massive hordene med menneskeetende monstre; denne gangen i sørstatene.

Her finner du flere av våre E309-saker.


ETTERLENGTEDE OPPDATERINGER

I tillegg til de fire nye spillbare figurene er det også avslørt nye fiender, blant annet the Charger, som svimeslår de overlevende med sin egen kroppsvekt; og the Wandering Witch – en ny mobil versjon basert på en av de farligere fiendene fra originalen.

Den kunstige intelligensen som styrer utbruddet får også en overhaling, og blir denne gangen gjort mer dynamisk. Den skal nå kunne utføre mer varierte og intelligente handlinger, som ikke bare har konsekvenser i forhold til fiendene du møter, men også hvordan brettet former seg.

Ut i fra hva traileren viser kan vi også konfirmere nye våpen, som blandt annet motorsag og stekepanne; og at spillet har en definitvt lysere, parodisk tone enn før.


Se trailer her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3